VIDEO: Copil de 10 ani, în stare gravă la SJU după ce a fost spulberat de pe marginea drumului de un șofer care circula cu farurile stinse!

8320

Un copil de zece ani, din Crușeț, a fost miercuri seara victima unui grav accident de circulație care s-a petrecut pe raza localității. Minorul a fost spulberat de pe marginea drumului de un șofer care, din spusele victimei, circula cu farurile stinse. Copilul nu a fost însă singura victimă a accidentului rutier, ci și mama sa, aflată într-un cărucior cu rotile. De altfel, copilul împingea acest mijloc de locomoție în momentul evenimentului rutier. Fiul și mama se află în îngrijirea medicilor SJU Târgu Jiu, copilul având probleme grave la coloana vertebrală. Cei doi sunt membrii unei familii foarte sărace din Crușeț cărora le-a ars locuința. Femeia are cinci copii minori.

Potrivit IPJ Gorj, un bărbat de 62 de ani, din comuna Căpreni, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 B Crușeț, din direcția municipiului Craiova către comuna Stoina, a acroșat un copil de 10 ani, care împingea un cărucior pentru persoane cu dizabilități, în care se afla mama sa, de 33 de ani, care se deplasau în aceeași direcție cu autoturismul. În urma impactului, copilul și mama sa au fost răniți, fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul vinovat ar fi mutat autoturismul pe același sens de mers la o distanță de aproximativ 10 metri de eveniment, fără încuviințarea polițiștilor. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. „În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a precizat IPJ Gorj.

Mama este stabilă! Aurică e grav
Din spusele unei persoane care a luat legătura cu femeia, aceasta susține că are dureri puternice de spate, are capul spart și o dor cumplit picioarele. Copilul de zece ani are însă complicații, minorului i-a fost afectată coloana vertebrală, are un picior în ghips, dar și-a amintit de la momentul accidentului că șoferul care i-a lovit avea farurile stinse.
La casa din Crușeț au rămas însă alți patru copii care au nevoie de ajutor.
Familia trăiește din mila cetățenilor, copiii vânzând nuci pentru a obține un venit.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here