Cîțu, mesaj de mulțumire pentru PNL Gorj

999

Premierul Florin Cîţu le-a mulţumit colegilor săi care au votat moţiunea cu care încearcă să obţină preşedinţia PNL. Printre filialele menționate se află și Gorjul, organizația condusă de ministrul Dan Vîlceanu fiind pro-Cîțu.
„Mulţumesc colegilor liberali care au votat până acum moţiunile, indiferent de opţiunea lor! Mulţumesc în mod deosebit colegilor care au arătat încă o dată susţinerea pentru #echipacastigatoare şi au dat, zilele acestea, un vot de susţinere pentru moţiunea România Liberală! (…) Din 25 septembrie, noi, toţi liberalii, construim #RomaniaLiberala!”, a scris Cîţu pe pagina sa de socializare.
Astfel, el a mulţumit colegilor săi de la Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Suceava, Covasna, Botoşani, Vaslui şi Sectorul 2, care au votat „doar moţiunea echipei câştigătoare”, iar celor de la Alba şi Iaşi le-a mulţumit pentru votul dat asupra ambelor moţiuni.
În schimb, președintele PNL, Ludovic Orban, candidat pentru un nou mandat la șefia partidului, a spus că au fost filiale în care nu i s-a permis să-și prezinte moțiunea de candidatură, nominalizând în acest sens organizațiile Gorj și Dolj.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here