Blaga, discurs împăciuitor la Târgu-Jiu

415

Vasile Blaga a venit ieri în mijlocul colegilor săi de partid de la Gorj, declarându-se impresionat de cei 3-400 care au venit pentru a-i asculta discursul. Candidatul la şefia PDL nu şi-a atacat însă contracandidatele, în special pe Elena Udrea, ci a avut un discurs împăciuitor, îndemnându-şi colegii săi să fie la fel de primitori şi cu aceasta, dacă Udrea va veni şi la Gorj în turneul său electoral.

Fostul ministru de interne a dat semnalul că în partid nu mai trebuie să se lupte membrii între ei, misiunea acestora fiind aceea de a se lupta cu USL. La scurt timp însă după mesajul de „unitate”, Blaga s-a trezit că din partid i-a plecat tocmai Mihai Stănişoară, un lider greu al PDL, parlamentar de Mehedinţi, acesta alegând să se înscrie în PNL.
De altfel, la întâlnirea de la Târgu-Jiu Vasile Blaga s-a întrebat retoric dacă în sala în care vorbea sunt prezenţi şi şefi de la deconcentrate pe care partidul i-a susţinut în funcţii atunci când era la putere. Răspunsul a fost, evident, unul negativ, el menţionând că la fel stau lucrurile cam peste tot în ţară, inclusiv la Bucureşti. „Câţi din directorii de deconcentrate mai sunt azi lângă noi? Puţini! Aşa e şi la Bucureşti. Dacă veniţi cu autocarul puteţi întoarce liniştit în curte la Modogran. Numai dacă miroase a putere în partid prin 2016 vor sta Mercedesurile până la Statuia Aviatorilor. Lucrurile astea nu trebuie să se mai întâmple în partid”, a declarat Vasile Blaga.
Alături de acesta, în turneul electoral au venit şi europarlamentarii Marian Jean Marinescu şi Traian Ungureanu, precum şi fostul ministru Gheorghe Flutur, dar şi deputatul Raluca Turcan.
Cu toţii îl susţin pe Blaga la şefia partidului, Flutur precizând că USL trebuie taxat de acum încolo pentru toate greşelile pe care le face, mai ales că actualii guvernanţi una au promis în campania electorală şi alta decid după ce au ajuns la putere. „Vedeţi ce au promis de au făcut 70% şi vedeţi ce a ieşit. Gândiţi-vă că în Bulgaria a picat Guvernul în doar câteva zile pentru facturile care au venit la curentul electric. Şi la noi facturile minciunii vor veni. Adunaţi-le prin mai şi veţi vedea cât e întreţinerea în această iarnă şi discutăm cu USL, care părea îngeraş prin iarnă, că dă lapte şi miere, dar nu dă”, a menţionat Flutur.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here