DSP Gorj angajează doi medici și un șofer! Dosarele se primesc până mâine după-amiază!

937

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Gorj a demarat procedura de angajare pe perioadă determinată, fără concurs, pe perioada stării de alertă, personal contractual, cu încetare de drept a contractului individual de muncă în cel mult 30 de zile de la data încetării stării de alertă, după cum urmează:
– 1 post medic specialist in specialitatea igiena – Colectivul igiena mediului si programe
de sanatate in relatie cu mediul;
– 1 post medic specialist in specialitatea medicina de laborator – Laboratorul de
diagnostic si investigare in sanatate publica/diagnostic microbiologic;
– 1 post sofer II – Compartiment administrativ/mentenenta.

Dosarele de concurs de pot transmite prin intermediul poștei electronice, până mâine, 29 aprilie 2021, ora 16:30, în format jpg sau pdf, într-un singur mesaj, pe adresa office@dspgorj.ro, iar la subiectul mesajului se va scrie postul pentru care se optează și numele candidatului.

Conform Metodologiei privind ocuparea fără concurs, a posturilor vacante sau temporar vacante din cadrul Ministerului Sănătății și unităților aflate în subordinea, coordonarea și sub autoritatea Ministerului Sănătății, inclusiv funcțiile publice de execuție și conducere, pe perioadă determinată, în contextul instituirii stării de alertă pe teritoriul României, in baza art.11 din Legea nr. 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID19, aprobată prin Ordinul Ministerului Sănătății nr. 905 din 26 mai 2020, în situația în care se depun mai multe dosare pentru un singur post, iar pentru selecția dosarelor sunt admiși mai mulți candidați, se organizează proba de interviu.

Selecția dosarelor va avea loc în data de 4 mai 2021. În cazul în care se încheie contractul individual de muncă, se va depune obligatoriu cazierul judiciar în cel mai scurt timp, dar nu mai târziu în 5 zile lucrătoare de la încheierea contractului individual de muncă. La data prezentării, la sediul instituției, pentru încheierea contractului individual de muncă, candidații declarați admiși vor prezenta actele în original, pentru certificare. Relații suplimentare se pot obține la Compartimentul Runos al DSP Gorj, telefon 0253.210.061.
Raporturile juridice încheiate potrivit prevederilor, încetează de drept la 30 de zile de la
încetarea stării de alertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here