Fostul şef al ITM Gorj s-a plimbat de la PDL la UNPR şi retur

410

deschidereVasile Golop, fostul şef al Inspectoratului Teritorial de Muncă(ITM) Gorj a renunţat, pentru scurt timp, la carnetul de partid “portocaliu” trecând în barca lui Dan Ilie Morega. Popasul la UNPR a fost însă scurt, Golop revenind în PDL ca să nu îşi supere şefii de partid.

Partidele din coaliţia de la Guvernare fac cu ochiul membrilor de la PDL şi UNPR. Mai precis progresiştii visează cu ochii deschişi spre PDL iar pedeliştii spre UNPR. Cei mai afectaţi sunt membrii mai puţini băgaţi în seamă de actualele conduceri ale celor două partide aflate la Putere, şi atunci caută refugii la vecini. Cam aşa s-a întâmplat şi cu Vasile Golop, cel care pentru ceva timp, mai precis nouă luni de zile, a condus ITM Gorj. Fostul poliţist a fost pus pe funcţie în 2009 după căderea Guvernului, şi a rămas acolo până la numirea în iulie 2010 a actualei conduceri a instituţiei. De atunci, despre Golop nu s-a mai ştiut nimic. Recent însă a bătut la porţile UNPR Gorj, iar uşile i s-au deschis. S-a plâns, cu siguranţă, că nu mai este pe placul noii conduceri a PDL Gorj având nevoie de o revigorare politică. Nu l-a ţinut însă mult, că la scurt timp a anunţat că revine în PDL, pe motiv că de fapt conducerea partidului s-ar supăra că face pasul spre UNPR.

“Lică Sămădău” şi Iacobescu, ambii la UNPR

Nu numai Vasile Golop, care susţinea în copilărie că i se spunea “Lică Sămădău”, după cunoscutul personaj din Moara cu noroc a lui Slavici, a bătut la uşile UNPR cu gândul să renunţe la PDL. A făcut-o şi Marcel Iacobescu, fostul director al Medserv Min, înlocuit din funcţie de actuala conducere de partid. Iacobescu deţine însă o funcţie dată de PDL, adică membru în Consiliul de Administraţie al UM Sadu, dar deşi fraternizează cu UNPR-ul nimeni nu i-a luat postul. Se vehiculează că, Iacobescu este membru al organizaţiei municipale a UNPR Târgu-Jiu. “De Golop ştim, însă neoficial, că a bătut pe la UNPR. Nu ştiam că a revenit la PDL. De Iacobescu însă nu am auzit nimic”, a declarat Dan Vâlceanu, purtătorul de cuvânt al PDL Gorj. Atât Golop cât şi Iacobescu au fost consideraţi, de colegii din PDL, permanent drept oamenii lui Manţog.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here