Ilie Petrescu îşi face campanie printre pensionari

414

petrescu bunFostul senator Ilie Petrescu a luat în serios candidatura pentru postul de primar al municipiului Motru şi pe lângă acţiunile cu privire la selectarea viitorilor consilieri municipali şi-a început acţiunile de apropiere faţă de mulţime în stilul cunoscut. Astfel, de ziua persoanelor vârstnice, sâmbătă, Ilie Petrescu a cumpărat 200 kg de vin pe care l-a oferit, cu sprijinul unor colaboratori, pensionarilor motreni.

Ilie Petrescu a declarat: “actuala conducere a muncipiului Motru şi-a făcut un obicei de a selecta invitaţii la mesele organizate pe banii Consiliului Local. Nu toată lumea ajunge să mănânce o porţie de mâncare iar faptul că la uşă stau gardienii nu e nicidecum un semn de ordine din partea conducătorilor, ci un semn de frică. Am auzit că s-a făcut trafic cu invitaţii pentru anumiţi pensionari şi m-am gândit că din puţinul nostru să le oferim celor care nu ajung la masa bogaţilor o sticlă cu vin”. Ce a spus Petrescu este că vinul a fost cumpărat din buzunarul propriu.

Compensări cu SNLO

Luni, acelaşi Ilie Petrescu, va face compensări de 70 000 lei cu SNLO pentru a asigura plata unei importante cantităţi de cărbune pentru Primăria municipiului Motru. Petrescu conduce SC UEF Motru SA, o unitate cu multe probleme economice care are de plătit taxe auto şi impozite pe teren către Primăria municipiului Motru, în valoare de 70 000 de lei. Fostul senator a ales soluţia compensării pentru că populaţia municipiului a sărăcit atât de mult încât nu-şi mai poate plăti factura la încălzire.

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here