Râbu, despre ancheta ANI pe numele şefului PSD: “Ponta deranjează prea mult sus, dar e prea corect şi nu au ce să-i facă”

418

rabu vasileVicepreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Vasile Râbu, ia apărarea şefului său de partid, ca urmare a anchetei recente a Agenţiei Naţionale de Integritate(ANI), dispusă pe numele lui Victor Ponta. Râbu menţionează însă că Ponta este, în opinia sa, nepătat, demersul ANI fiind unul dintr-un şir întreg pus la cale de şeful statului şi de camarila sa, prea deranjaţi de declaraţiile şefului PSD.

Pesedistul Râbu nu crede că Victor Ponta ar putea să se facă vinovat de nedeclararea unor bani primiţi sub formă de sponsorizare pentru participările sale la raliu. În opinia sa, Ponta este nepătat, necorupt şi pentru aceste două motive a devenit o ţintă pentru capii PDL. “Ponta nu poate fi acuzat de ce susţine ANI, eu îl cunosc foarte bine şi nu ar face în ruptul capului aşa ceva. Dacă nu era un om corect nu putea să conducă PSD, să fie preşedintele acestui partid. Mai mult, Adrian Năstase nu s-ar fi complicat să îl crească în politică. Ce face ANI este doar o încercare de a-l intimida, o încercare de a-i pune botniţă, şi totul este pornit de la preşedintele României”, declară Râbu. Vicepreşedintele PSD vorbeşte, de asemenea, de dosariada care se pregăteşte pentru majoritatea aleşilor partidului, cunoscute drept armele de campanie favorite ale rivalilor politici. Astfel, demersul ANI ca şi cel al ANAF-ului sunt similare şi au la bază aceiaşi motivaţie, denigrarea lui Ponta şi intimidarea sa. “Pentru mine Ponta este un om cu mult bun-simţ, corect, pe care l-aş urma la orice partid ar pleca”, a conchis Râbu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here