Primarul pesedist din Jupâneşti se dă apolitic

430

gusita2Petre Guşiţă, edilul localităţi Jupâneşti nu mai crede în partidul social democrat, cel din care face parte, pentru că nu i-a mai văzut pe cei care conduc partidul. Acesta se dă apolitic şi spune că e problema lui dacă va candida sau nu, nedorind să afle şi cetăţenii localităţi pe care o conduce dacă va mai fi pe lista de candidaţi.

Întrebat de proiectele pe care le-a realizat până acum sau pe care le are în curs de dezvoltare, Petre Guşiţă, edilul comunei Jupâneşti, spune că e treaba lui şi că nu vrea să se laude, acesta dorind să lase proiectele pe care le-a făcut să vorbească despre calitatea lui de primar. „Eu nu sunt omul care să mă laud, las faptele să vorbească de la sine. De ce să spun eu ce am realizat până acum?”, a spus Guşiţă. Acesta consideră că e problema lui şi dacă va mai candida sau nu, neconsiderând necesar ca locuitorii din Jupâneşti să afle dacă va fi pe lista candidaţilor de anul viitor. „E problema mea dacă voi candida, nu ştiu ce se va întâmpla nici mâine, dar peste un an?”, a declarat edilul. Se pare că unul dintre motivele pentru care Guşiţă nu doreşte să vorbească despre posibila lui candidatură la alegerile din 2012, este faptul că primarului îi este frică de moarte . „La ce să mă gândesc ce voi face la anul? Nu ştiu ce va nici mâine. Dacă intru într-o biserică şi cade tavanul pe mine? Nu se ştie niciodată ce sa va întâmpla. Eu nu îmi doresc decât sănătate”, a mai precizat Guşiţă

„Nu am partid”

Edilul nu a dorit să vorbească nici despre persoanele care l-au ajutat cu proiectele de-a lungul mandatelor, spunând că el nu vrea să vorbească despre ajutorul oferit de alţii pentru că nu vrea să îi laude. „Nu laud eu niciun deputat. Nu spun nimic despre niciunul. Nici dacă m-au ajutat, nici că nu m-au ajutat”, a precizat edilul. Guşiţă mai spune că nu face parte din niciun partid, cu toate că are ceva timp de când face parte de ceva timp din partidul social democrat. Pentru că este destul de supărat pe conducerea partidului, acesta se declară apolitic. “Eu nu am partid, sunt apolitic. Atât timp când nu-i vezi pe cei de sus, de la partid, nu fac parte din niciun partid”, a mai declarat primarul localităţi Jupâneşti.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here