Cine a preluat șefia PSD Drăguțești

1321

Organizația locală PSD Drăguțești și-a ales echipa de conducere. În cadrul  Adunării Generale de Alegeri, care a avut loc luni, 15 februarie, Dumitru Ion Popescu a fost ales în funcția de  președinte al organizației locale PSD Drăguțești.

„Totodată, membrii Biroului Permanent Local PSD Drăguțești i-au mandatat pe Ungureanu Gheorghe Irinel, Honcioiu Dragoș Tudor și Croitoru Constantin ca vicepreședinți  ai organizației locale.  Secretar executiv a fost ales Ichim Marius Aurel, iar trezorier Gherguș Valentin”, anunță PSD Gorj.

În cadrul Adunării Generale de Alegeri s-au făcut și propunerile pentru conducerile interimare ale organizațiilor de femei, pensionari și tineret, urmând a se stabili data la care se vor desfășura alegerile.

Astfel, Cristina Bucur a fost propusă pentru funcția de președinte interimar a  Organizației de femei Drăguțești, Ungureanu Ion  a preluat Organizația de pensionari, iar Ungureanu Georgiana Adelina a fost numită președinte interimar al Organizației de Tineret de la Drăguțești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here