Politicienii deschid băierile pungii – Peremiştii ajută sinistraţii din Moldova

403

picture 002Reprezentanţii PRM Gorj vor face donaţii pentru sinistraţii din Moldova. Banii dar şi alimentele care vor urma să fie colectate de la toate organizaţiile PRM din Gorj vor fi virate după ce vor fi strânse organizaţiei centrale a partidului, la Bucureşti.

Peremiştii gorjeni se dovedesc solidari cu sinistraţii din Moldova. Liderii filialei au anunţat astfel că, la rândul lor, vor dona bani, dar şi apă minerală, apă plată, conserve şi produse alimentare neperisabile către moldovenii din localităţile înghiţite de apa Siretului. ,,Filiala Gorj a PRM este alături de cetăţenii din localităţile sinistrate. Am luat astfel măsuri pentru a veni în ajutorul cetăţenilor care au avut de suferit de pe urma inundaţiilor. Noi am făcut apel la membrii şi simpatizanţii PRM urmând ca donaţiile ce se vor colecta să ajungă la sediul central şi apoi în zonele afectate”, a declarat Dumitru Dascălu, preşedintele interimar al PRM Gorj.

Fugaru, larg la buzunar

Pentru a demonstra că este deasupra colegilor din organizaţie şi fostul preşedinte al PRM Gorj a anunţat că va face o donaţie pentru sinistraţi în valoare de 1500 de lei. Viceprimarul din Târgu- Cărbuneşti ar putea face însă alături de banii pe care promite că îi va da şi o donaţie de alimente din magazinul propriu, asta dacă tot încearcă să arate că este foarte solidar. Fugaru şi-a făcut publică donaţia presei şi nu colegilor de partid, care ieri nu ştiau nimic despre intenţia fostului lider al PRM Gorj.

Peremiştii sunt deocamdată singurii membrii ai vreunei organizaţii politice din Gorj care şi-au manifestat sprijinul faţă de sinistraţii din Moldova.

Anamaria STOICA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here