Consilierii judeţeni îşi publică declaraţiile de avere

418

cjPreşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, a cerut ieri acordul consilierilor pentru ca declaraţiile lor de avere, aflate deja în posesia instituţiei, să fie făcute publice. Aceiaşi măsură s-a luat şi cu funcţionarii publici ai CJ Gorj.

,,Am demarat procedura ca fiecare funcţionar public să îşi dea acordul ca declaraţia sa de avere şi declaraţia de interese să fie publicată pe site. Acelaşi lucru vi-l cer şi dumneavoastră, să vă daţi acordul, în această şedinţă, pentru a afişa în scurt timp declaraţia de avere şi declaraţia de interese a fiecărui consilier judeţean. Sunteţi de acord? Este cineva împotrivă? Nu? Deci, vom purcede de astăzi (n.r. luni) la afişarea declaraţiilor menţionate”, a declarat Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj.

Până ieri dimineaţă, pe site-ul Consiliului Judeţean Gorj se afla publicată declaraţia de avere şi cea de interese doar a preşedintelui Ion Călinoiu şi a celor doi vicepreşedinţi, Vasile Râbu şi Radu Angheloiu dar şi a consilierilor Corneliu Gârjoabă şi a lui Cornel Popescu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here