UNPR-ul şi-a aranjat preşedintele ! – Vlaicu, impus director la SNLO de pedelişti

409

vlaicuPeremiştii gorjeni critică aspiraţiile la funcţii ale liderilor UNPR Gorj, asta în condiţiile în care doi dintre membrii acestui partid au fost deja plasaţi, cu sprijin portocaliu, în două funcţii publice importante.

Este vorba despre vicele UNPR, Gheorghe Cocină, care câştigat, recent, concursul pentru funcţia de director al Casei Asigurărilor de Sănătate Gorj şi despre Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj care a devenit, de pe 1 iunie, director adjunct în cadrul Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia (SNLO).

Liderii din conducerea PRM Gorj nu văd cu ochi buni paşii făcuţi de reprezentanţii UNPR în privinţa obţinerii unor funcţii publice la nivel judeţean. ,,Am înţeles că şi pe plan local a apărut această forţă politică, UNPR-ul. Noi chiar credeam că această formaţiune are un program, are o strategie, chiar ne aşteptam să ne prezinte programul, să ne prezinte strategia, probabil am fi şi salutat prezenţa aceste formaţiuni politice dacă propunea unele măsuri pentru revigorarea economiei judeţului. Constatăm însă, cu surprindere, că, de fapt, acest partid nu vrea decât nişte funcţii de directori, bine plătite, fără a avea vreun program, fără a avea o strategie. Nu ştiu cine a legitimat aceste personaje pentru a-şi permite să ceară funcţii de conducere, pentru că nu au participat la nici un fel de alegeri, nu au votul niciunui cetăţean, nu au votul electoratului. Ei s-au constituit, au făcut o formaţiune politică şi s-au gândit că trebuie să participe la conducerea activităţilor din judeţ, fără a fi legitimaţi de nimeni”, a declarat Dumitru Dascălu, preşedintele interimar al PRM Gorj.

Doi directori într-o zi

Peremiştii dovedesc că au dreptate. Numai în ultima zi, mai precis pe 1 iunie, doi uneperişti au pus mâna pe două instituţii publice. ,,Sunt câteva personaje care s-au intitulat că reprezintă UNPR-ul la Gorj şi au dat buluc să ocupe funcţii publice”, a completat Dascălu, cu referire la cei care conduc UNPR-ul la Gorj, doi dintre aceştia fiind chiar actualul preşedinte al organizaţiei şi unul dintre vicepreşedinţi.

Înapoi la SNLO

Gheorghe Cocină, vicepreşedintele UNPR Gorj, fost liberal, a devenit, cel puţin teoretic, director al Casei Judeţene a Asigurărilor de Sănătate Gorj iar Marius Vlaicu, preşedintele UNPR Gorj, fost pesedist, a devenit director adjunct la Baza de Aprovizionare Transport şi Servicii (BATS) Rovinari, la care, în urmă cu doi ani, lucra drept jurist şi pedelistul Ionel Manţog. Vlaicu a fost director al Parcului Industrial Sadu, post din care a demisionat la sfârşitul lunii trecute. La BATS Rovinari, noul loc de muncă a lui Vlaicu, postul era vacant. Acesta a renunţat şi la norma didactică pe care o avea la Universitatea Constantin Brâncuşi din Târgu-Jiu.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here