Caravana Gorjeanul a staţionat la Turcineşti

377

caravana 1După evenimentul organizat la Plopşoru, Caravana Gorjeanul a staţionat duminică dimineaţa şi în localitatea Turcineşti, pentru discuţii cu localnicii şi autorităţile locale ale comunei. Directorul Gorjeanul, Bebe-Viorel Ionică, şi echipa ziarului şi-au dat astfel întâlnire cu iubitorii publicaţiei, cu cei care o citesc zilnic şi cu abonaţii, la Primăria Turcineşti, aici unde cei prezenţi au aflat de manifestările ocazionate de împlinirea a 88 de ani a bătrânului ziar, de evenimentele bogate din această săptămână, au făcut sugestii şi au primit informaţii legate de mecanismul presei.

Caravana Gorjeanul s-a oprit dimineaţă în a doua locaţie din judeţul Gorj, comuna Turcineşti, situată la mică distanţă de Târgu-Jiu. Locuitorii din Turcineşti au arătat că citesc publicaţia longevivă şi sunt mulţumiţi de informaţiile publicate în paginile ei. Au venit, de asemenea cu sugestii, acceptând disponibilitatea Gorjeanul de a caravana 2le publica părerile şi evenimentele din viaţa comunităţii. Directorul general al cotidianului Gorjeanul, caravana 3Bebe-Viorel Ionică, le-a explicat, de asemenea, celor prezenţi motivul pentru care Caravana a plecat spre caravana 4localităţile judeţului. ,,Am considerat că este necesar să vă aducem la cunoştinţă că publicaţia dumneavoastră de suflet, Gorjeanul, face 88 de ani de existenţă. Vorbim de un ziar care a făcut istorie, publicaţia intrând zilnic în mii de case, caravana 5atât prin citirea ediţiei print cât şi a celei electronice. Gorjeanul vă menţine astfel informaţi, având totodată porţile deschise pentru cei care vor să colaboreze la realizarea acestui ziar. Publicaţia oferă spaţii atât pentru Putere cât şi pentru Opoziţie, atât pentru lucrurile pozitive cât şi cele negative care se petrec în Gorj. În final dumneavoastră gorjenii, cetăţenii acestui judeţ, faceţi ştirile”, a declarat directorul Ionică.

 

Felicitări şi la ,,la mulţi ani” pentru Gorjeanul

Atât primarul localităţii Turcineşti, Vasile Gogălniceanu, cât şi o partea a consilierilor locali dar şi simpli cetăţeni ai comunei au felicitat echipa Gorjeanul pentru iniţiativă, pentru materialele publicate şi au urat mulţi ani celei mai vechi publicaţii din Gorj. Nu au fost uitate însă şi problemele cu care localnicii se confruntă, investiţia privind apa din comună creând şi acum numeroase nemulţumiri, problema fiind tranşată în instanţa de judecată.

Porţi Deschise la Gorjeanul

Caravana Gorjeanul va poposi în zilele următoare şi în alte localităţi ale judeţului Gorj. Luni însă Caravana va staţiona aşteptând ca cititorii să treacă pragul sediului publicaţiei din municipiu. Asta deoarece astăzi Gorjeanul organizează ,,Porţi Deschise” la sediul ziarului din Târgu-Jiu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here