Cine este ministrul propus la Economie și Energie. Declarații despre CE Oltenia!

1422

Virgil Popescu, propus pentru funcția de ministru al Economiei, Energiei și al Mediului de Afaceri de către premierul desemnat Ludovic Orban, este deputat PNL de Mehedinți și vicepreședinte al Comisiei pentru industrii si servicii.
În vârstă de 51 de ani, Virgil Popescu este de profesie inginer, absolvind, în 1991, Facultatea de Automatică a Institutului Politehnic București. Are o diplomă de doctor obținută la Universitatea din Craiova, Facultatea de Științe Economice, și este absolvent al Colegiului Superior de Securitate Națională și Colegiului Național de Apărare.
Potrivit CV-ului său, Popescu este conferențiar universitar, începând cu 2008, la Universitatea din Craiova, Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor.
În cele mai recente intervenții publice, Virgil Popescu a catalogat drept o „prostie marca PSD” posibila fuziune dintre Hidroelectrica și Complexul Energetic Oltenia. „Această fuziune nu are nici o logică economică, nu mai vorbim de semnalul pe care îl dai investitorilor din piaţă. Sper ca Bursa de Valori să nu ia în serios această prostie.
Nu poţi asocia o companie profitabilă cu o companie plină de pierderi pentru că rişti, conform tuturor legilor economice, să o strici şi pe cea care este profitabilă”, spunea Popescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here