Angajat al IPJ Gorj, dublu campion la Judo

1619

Paul Feroiu, luptător din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, a câștigat titlul de campion, la individual, categoria de 90 de kilograme, + 45 de ani, la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne, desfășurat la Călimănești, în județul Vâlcea. Agentul șef principal este singurul participant din județul Gorj și face parte din lotul Poliției Române, ocupând locul I și cu echipa.
,,Agentul șef principal de poliție Feroiu Nicolae Paul, luptător în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al IPJ Gorj, a obținut, joi, locul I la Campionatul Național de Judo, organizat de Ministerul Afacerilor Interne.
Luptătorul a reușit să urce pe treapta întâi a podiumului, la categoria 90 de kilograme, după ce în finală a învins un sportiv din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al județului Iași. Polițistul gorjean a obținut și anul trecut locul I, la Campionatul Național de Judo, organizat de Ministerul Afacerilor Interne, la Vaslui”, a declarat Victor Țuhașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Peste 80 de polițiști, polițiști de frontieră, pompieri și jandarmi au participat la etapa finală a Campionatului de Judo al MAI, care a început pe 16 octombrie. ,,La această disciplină s-au înscris peste 80 de sportivi din toate structurile ministerului”, potrivit reprezentanților Centrului Cultural al MAI.
Paul Feroiu a declarat, pentru Gorjeanul, care este secretul reușitelor sale. În primul rând, are toată susținerea conducerii IPJ Gorj pentru a participa la competiții. ,,A fost greu pentru că, în acest an, am avut nasul rupt și probleme la tendon.
Datorită susținerii și liniștii pe care mi-a dat-o conducerea IPJ și șeful SAS am reușit departe de «ochii lumii» să mă pregătesc cum trebuie. Cu toate că lumea se întreabă cum obțin aceste rezultate, doresc să afle că mă antrenez în particular și a fost o muncă titanică.
De aceea, doresc să mulțumesc domnului inspector șef Drăghiea, domnului inspector șef adjunct Frățilescu, șefului SAS, domnul Lăzăroiu, care mi-a acordat liniștea și confortul necesar pentru a mă pregăti. De asemenea, soției și fetiței mele Mara ,care au acceptat ce fac și că această pasiune mă răpește și mai mult de lângă ele”, a declarat Paul Feroiu, pentru Gorjeanul.
Acesta a mers într-un stagiu de pregătire în zona Bran-Râșnov. În luna aprilie, Paul Feroiu, a urcat pe podium, la Campionatul Național de Unifight al Ministerului Afacerilor Interne, desfășurat în localitatea Buziaș, din județul Timiș.Acesta a ocupat locul 3, la categoria 95 de kilograme, fiind singurul participant din județul Gorj. Angajatul IPJ este comandant de grupă la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.
L.F.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here