Pază de peste 300.000 de lei la o instituţie din Gorj

1564

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj va plăti circa 350.000 de lei pentru asigurarea serviciilor de pază şi protecţie la unele imobile din Târgu-Jiu şi Târgu-Cărbuneşti.

Durata contractului este iunie-aprilie 2020. „În vederea asigurării securităţii bunurilor şi a persoanelor asistate din unităţile din subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, în actualul climat de creştere a infracţionalităţii şi a ameninţărilor teroriste, se impun măsuri de creştere a siguranţei prin angajarea unor profesionişti special antrenaţi şi educaţi pentru a face faţă oricărei situaţii”, se arată în caietul de sarcini. Contractul va fi împărţit pe două loturi, data limită de depunere a ofertelor fiind 5 iunie.
Primul lot presupune furnizare de servicii de pază cu monitorizare a sistemelor de alarmă antiefracţie şi intervenţie cu echipaje mobile la sediul DGASPC din Târgu-Jiu şi la Complexul de servicii comunitare pentru copilul cu nevoi speciale Târgu-Jiu.
De asemenea, servicii de pază vor fi achiziţionate şi pentru Complexul de servicii comunitare pentru copilul în dificultate şi Centrul de Recuperare și Reabilitare, ambele cu sediul în Târgu-Cărbuneşti.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here