Accident la Târgu-Jiu! O mașină a lovit o conductă de gaz

1488

UPDATE

Circulația rutieră a fost deschisă pe strada Narciselor, după aproximativ trei ore de la producerea accidentului. „În jurul orei 23.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, despre faptul că, pe strada Narciselor, a avut loc un accident rutier cu victime. Din primele cercetări efectuate la fata locului a reieșit faptul că un tânăr de 19 ani, din Târgu-Jiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod și o țeavă de gaze. În urma impactului, atât șoferul, cat si o tânăra de 17 ani și alți doi tineri, de 18 și 19 ani, toți din Târgu-Jiu, au suferit leziuni și au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Știrea inițială

Evenimentul rutier a avut loc în urmă cu puțin timp, pe strada Narciselor. Un autoturism a lovit o conductă magistrală de gaz. „Polițiștii sunt la fața locului și urmează să închidă circulația până la remedierea defecțiunii. Circulația va fi închisă de la Artego, până în zona Parcului de la Coloana Infinitului”, a precizat Corina Scurtu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here