Patru candidaţi îşi dispută postul de director executiv al DPPS Târgu-Jiu

1134

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) București are în plină procedură de desfăşurare concursul de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de director executiv – Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu. Pentru acest post, s-au înscris patru persoane, trei femei şi un bărbat, cele trei doritoare lucrând deja în cadrul DPPS Târgu-Jiu. Este vorba despre: Elena Creţan, Alina Toader (actual director executiv interimar) şi Cristina Maria Udriştioiu. Cel de-al patrulea candidat este Alberto Nicolae Păunescu.
Dosarele tuturor celor patru candidaţi au fost completate, ANFP declarându-i admişi în cadrul procedurii de concurs. Aceştia vor susţine proba scrisă în data de 13 februarie, de la ora 10.00, la sediul ANFP din Bucureşti, urmând ca și cei care vor trece de examenul scris să urmeze a susţine proba de interviu.
Pentru ca dosarele să le fie admise, candidaţii deja înscrişi întrunesc condiţiile specifice necesare ocupării funcţiei publice, respectiv: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în unul din domeniile: asistenţă socială, sociologie, psihologie, ştiinţe ale educaţiei, drept, ştiinţe administrative, sănătate, economie, management, finanţe, contabilitate; (pot participa la concursul organizat pentru ocuparea postului şi absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute mai sus, cu condiţia să fi absolvit studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice); studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management, ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I; să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum 7 ani; să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată, în condiţiile legii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here