Italia caută animatori turistici gorjeni

392

locuri de muncaAgenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj prin serviciul de ocupare a forţei de muncă în străinătate EURES, oferă un număr de 30 locuri de muncă vacante în Italia pentru tineri animatori turistici pentru structuri hoteliere.

Printre atribuţiile pe care le vor avea angajaţii gorjeni din turismul italian se numără desfăşurarea de turnee sportive, stretching, tonifiere musculară, water aerobic, lecţii de dans, kids club pentru copii, toate acestea petrecându-se zilnic. De asemenea, pentru seară, gorjenii trebuie să se descurce la oferirea de comedy show-uri, spectacole de dans, musical.

„Tinerii candidaţi trebuie să aibă vârsta minimă de optsprezece ani, să fie în posesia diplomei de bacalaureat şi să aibă cunoştinţe optime de limba engleză şi italiană şi/sau germană”, a declarat Ana-Maria Niculescu, purtător de cuvânt al AJOFM Gorj. Aceasta a mai precizat că dată limita de depunere a candidaturii este 31 mai 2010. Cei interesaţi se pot prezenta cu CV-ul la sediul AJOFM Gorj din strada Lt. Col. Dumitru Petrescu nr.1 la compartimentul EURES sau la numărul de telefon 0253/211568.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here