Vicele de la Scoarţa a pus indicatoare în toate satele din comună

414

Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa a reuşit, recent, să-şi ducă la îndeplinire unul dintre obiectivele pe care şi le-a propus încă din timpul campaniei electorale. Este vorba despre semnalizarea fiecărui sat şi cătun cu indicatoare corespunzătoare. Au fost montate 22 de indicatoare cu denumirile satelor, alte cinci urmând a fi instalate în perioada imediat următoare.

Pentru viceprimarul comunei Scoarţa, vorbele nu au valoare dacă nu sunt însoţite de fapte. Astfel, dacă în campanie spunea că îşi doreşte ca fiecare sat să fie semnalizat corespunzător, acum există fapte care confirmă acest lucru. 22 de indicatoare au fost montate la intrările în satele şi cătunele din Scoarţa. „Fiecare sat are acum indicator. Este o dorinţa a mea încă din campania electorală. Până în prezent au fost montate 22 de indicatoare şi mai avem patru-cinci pe care trebuie să le montăm în perioada următoare. Ele sunt extrem de utile nu doar pentru comunitatea locală, ci şi pentru pompieri, poliţie şi cei care vin în vizită în comună”, a confirmat Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa.
Ion Stamatoiu spune că s-a implicat personal în acest proiect, la propriu şi la figurat. „Eu sunt un om de acţiune. Îmi place să mă implic în activităţi diverse. Nu doar că mi-am dorit aceste indicatoare, dar am şi muncit, efectiv, la montarea lor”, confirmă viceprimarul.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here