Alin Văcaru i-a luat locul lui Radu Teodorescu

397

De ieri, Alin Văcaru este noul preşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, funcţie ocupată până nu demult de Radu Teodorescu. Văcaru a obţinut votul tuturor colegilor săi, devenind preşedintele CA pentru următorii patru ani. El şi-a făcut deja o părere asupra situaţiei actuale a spitalului, dar şi a viitoarelor proiecte şi se declară încântat de tot ceea ce i s-a adus la cunoştinţă.

Consiliul de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu s-a întrunit ieri pentru a-şi alege noul preşedinte. Cu unanimitate de voturi a fost ales Alin Văcaru. Cum funcţia de preşedinte al CA a fost ocupată înainte de actualul prefect, Văcaru a spus că speră să fie şi pentru el o punte de lansare. „Toată lumea mi-a acordat votul. Postul de preşedinte al Consiliului de Administraţie a fost ocupat, până acum, de actualul prefect, Radu Teodorescu. Sper să fie şi pentru mine o rampă de lansare”, a mărturisit Văcaru.

Situaţia spitalului, prezentată noului preşedinte al CA
Pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului de Administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu s-a aflat şi o prezentare a situaţiei actuale a unităţii, astfel încât noul preşedinte să fie pus la curent atât cu realizările, cât şi cu viitoarele proiecte. „S-au prezentat realizările, proiectele pe termen mediu şi lung, dar am făcut şi o vizită la obiectivele prezentate. Am fost foarte încântat de tot ce am văzut şi pot să spun că domnul Tiberiu Tătaru este un manager foarte bun, rezultatele activităţii sale fiind vizibile”, a declarat Alin Văcaru. Cât priveşte viitoarele proiecte, Văcaru a menţionat „salina, sala de kinetoterapie, mici lucrări de amenajare a clădirii spitalului. Mai mult decât atât, managerul a depus documentaţia pentru ca acest spital să devină centru regional pentru tratarea afecţiunilor pulmonare şi, de asemenea, s-au făcut demersuri pentru angajarea de noi cadre medicale”, a precizat Alin Văcaru, preşedintele CA al Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. Alin Văcaru este şi membru al Consiliului Judeţean Gorj, el precizând că mandatul de preşedinte al CA al spitalului este de patru ani, la fel ca cel de consilier judeţean.
Minodora Sucea
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here