Fotbaliştii de la Minerul Mătăsari, trataţi şi externaţi

347

memorial fotbalMai bine de jumătate dintre fotbaliştii de la echipa Minerul Mătăsari au fost internaţi la secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, fiind diagnosticaţi cu viroze respiratorii. Aceştia au primit îngrijirile mediale necesare şi au fost externaţi, fiind vindecaţi de medicii gorjeni.

Fotbaliştii de la Minerul Mătăsari se pregătesc acum pentru meciul cu Jiul Rovinari, ei fiind vindecaţi de virozele respiratorii din cauza cărora s-au internat la Boli Infecţioase. „Fotbaliştii au făcut o viroză respiratorie şi s-au internat la Boli Infecţioase şi s-au tratat, fiind şi externaţi la această oră”, a precizat Constantin Pălivan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Din cauza îmbolnăvirii fotbaliştilor, Derby-ul gorjean care trebuia să se dispute vineri, 11 martie, la ora 15:00, pe stadionul din Rovinari, între C.S. Jiul Rovinari şi S.C. Minerul Jilţ Mătăsari a fost amânat. Cu puţin timp înainte de această competiţie, mai mult de jumătate dintre componenţii echipei Minerul Mătăsari au fost internaţi la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, suferind de viroze respiratorii, iar unii dintre ei urmând tratament la domiciliu. Meciul a fost reprogramat în data de 29 martie 2011, până atunci conducerea clubului sperând ca toţi jucătorii să-şi revină şi să fie într-o formă cât mai bună, ceea ce se pare că se va şi întâmpla, jucătorii fiind deja vindecaţi în urma tratamentelor aplicate de medicii gorjeni.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here