Automatele de bilete Transloc, vandalizate de târgujieni

384

autobuze2În staţiile Transloc din Târgu-Jiu sunt amplasate automate de la care călătorii îşi pot procura bilete. Unii cetăţeni se plâng de faptul că acestea nu mai funcţionează bine şi că, deşi opresc banii, acestea nu mai scot biletele. Reprezentanţii Transloc au găsit şi explicaţii la aceste situaţii neplăcute.

Cetăţenii de bună credinţă din municipiul nostru se plâng adesea de automatele de bilete. Ei sunt nemulţumiţi de faptul că ele le iau banii dar nu le dau bilet, sau că nici nu primesc bani, oamenii fiind nevoiţi să renunţe la călătorie, sau să rişte să fie prinşi fără bilet şi să fie amendaţi. Situaţia este cunoscută şi la nivelul conducerii Transloc, care susţine că automatele au fost vandalizate de persoane de rea-credinţă. „Automatele sunt verificate periodic de o echipă de angajaţi ai noştri. O spun cu regret că o serie de cetăţeni rău-intenţionaţi introduc în cititoarele de bani diferite obiecte, de la spatule de cafea, la scobitori sau altceva şi atunci e şi normal că automatele se strică”, a declarat Vasile Căilean, directorul firmei de transport local în comun Transloc Târgu-Jiu.

Mai mult decât atât, la verificări angajaţii Transloc Târgu-Jiu au găsit automatele nu doar defecte, ci şi zgâriate, sau mâzgălite. Autorităţile locale fac un apel la cetăţeni să se comporte civilizat, să folosească automatele de bilete doar în scopul în care au fost amplasate şi să nu le mai vandalizeze.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here