Pensionarii din Tismana, cinstiţi cu bere de către primar

542

primar2Constantin Buzianu, primarul oraşului Tismana, va sărbători într-un mod aparte „Ziua Vârstnicilor”; el îi va cinsti pe pensionari cu câte o bere şi se vor mai întreţine şi la „un pahar de vorbă”, pentru a mai discuta probleme şi nu numai. De asemenea, vârstnicilor din Tismana li se va oferi şi un spectacol la Casa de Cultură din oraş.

Vârstnicii din Tismana nu au fost uitaţi de primarul Constantin Buzianu, care, deşi resimte criza financiară care ne macină pe toţi, a găsit, totuşi, câteva resurse, în buzunarul propriu, pentru a le oferi acestora câte o bere cu ocazia zilei lor, care se sărbătoreşte pe 1 octombrie. “Avem o adunare la Clubul Pensionarilor din Tismana, unde o să bem o bere, o să stăm de vorbă şi o să încercăm să marcăm „Ziua Vârstnicilor”, să nu lăsăm să treacă aşa, neobservată, chiar dacă la toţi ne e greu cu banii. M-am gândit, totuşi, să le fac o bucurie pensionarilor noştri şi să le ofer câte o bere, din fonduri proprii”, a precizat Constantin Buzianu.

Spectacol şi urări pentru vârstnici

DSC09046Pentru vârstnicii din Tismana se va organiza şi un spectacol asigurat de elevii de la şcoala din oraş. “Le-am pus la dispoziţie Casa de Cultură, unde vor susţine spectacolul în cinstea vârstnicilor. Cred că se vor strânge în jur de 50 de persoane. Atmosfera cu siguranţă va fi una de sărbătoare, cum este şi normal”, a adăugat Buzianu. Edilul Constantin Buzianu, le transmite, prin intermediul nostru, vârstnicilor din oraşul Tismana să aibă parte de “sănătate, că-i mai bună decât toate şi o pensie, care deşi e mică, să fie una foarte lungă”.

drum sohodolPrimarul Buzianu, implicat în problemele oraşului

Chiar dacă a venit toamna, Constantin Buzianu profită de vremea încă bună pentru continuarea lucrărilor deja începute şi se implică activ în finalizarea acestora. “Lucrăm la drumurile începute şi sperăm să le finalizăm într-un timp cât mai scurt. Continuăm şi lucrările la iluminatul public şi, atât timp cât vremea încă mai ţine cu noi şi ne este favorabilă, ne străduim să rezolvăm cât mai multe dintre problemele cu care se confruntă şi localitatea noastră, ca mai toate localităţile din ţară”, a declarat primarul oraşului Tismana.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here