Ofertele turistice de toamnă, ispite pentru gorjeni

368

01 - SinaiaAgenţiile de turism din Gorj au pregătit pentru acest sezon oferte mai mult decât ispititoare. Astfel, cu numai câteva sute de lei, gorjenii se pot relaxa, sau trata, într-o staţiune balneară din diverse localităţi din ţară, beneficiind de condiţii excelente de cazare şi tratament.

Adaptându-se la situaţia economică actuală şi la criza financiară care ne afectează pe toţi, operatorii de turism din judeţul nostru s-au pregătit cum se cuvine. Astfel, în această toamnă aveţi din ce alege un concediu relaxant, având la dispoziţie o gamă variată de oferte interne.

Până în 400 de lei o săptămână de refacere

13-parc-slanic„O săptămână de refacere în staţiunile balneare” este un program turistic, ce se desfăşoară în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie. Pachetul de servicii al acestuia cuprinde şase nopţi de cazare cu mic dejun inclus şi două proceduri pe zi, plus consultaţie la sosire, pe baza recomandărilor medicale. Pentru toate acestea, veţi plăti numai 270 de lei pe sejur, la un hotel de două stele şi 330 de lei pe sejur la unul de trei stele. Pentru a beneficia de o săptămână de refacere, puteţi alege una dintre staţiunile: Amara, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Buziaş, Călimăneşti – Căciulata, Covasna, Lacul Sărat, Mangalia, Moneasa, Praid, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Sovata, Turda şi Vatra Dornei.

Super-oferte la „Decada balneară”

Oferte cu adevărat încântătoare sunt cele cuprinse în programul „Decada balneară”, care este în plină desfăşurare la acest moment şi de care puteţi beneficia până la sfârşitul toamnei. La agenţiile de turism din Gorj, aveţi posibilitatea de a opta, în cadrul „Decadei Balneare”, pentru una dintre staţiunile: Amara, Băile Herculane, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Călimăneşti-Căciulata, Lacul Sărat, Moneasa, Praid, Pucioasa, Saturn, Sinaia, Slănic Prahova, Slănic Moldova, Sovata, Turda, Vatra Dornei şi Băile Govora. Prin programul „Decada Balneară”, agenţiile de turism oferă pachete ce conţin un sejur de zece zile, cu nouă nopţi de cazare, pensiune completă, tratament cel puţin şapte zile (două proceduri pe zi), plus o consultaţie medicală la începutul sejurului. Preţurile sunt şi ele pe măsura ofertelor; astfel, la un hotel de două stele veţi plăti 650 de lei pe sejur, iar la unul de trei stele, 750 de lei pe sejur.

Gorjenii analizează ofertele

Oricât de ispititoare ar fi ofertele turistice prezentate, gorjenii preferă să le analizeze mai în detaliu.

Ei îşi calculează cu grijă bugetele personale şi o vacanţă, fie ea şi în interesul sănătăţii, se află printre ultimele planuri. Cei mai mulţi dintre cetăţenii municipiului Târgu-Jiu susţin că nu au reuşit să plece într-o staţiune nici în timpul verii, dar acum, când se apropie sezonul rece şi vor apărea „înspăimântătoarele” facturi, nici atât nu mai încape vorba de o plecare în concediu. În schimb, operatorii de turism sunt convinşi de succesul programelor pregătite de ei pentru sezonul toamnei.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here