Apelul FNM către parlamentari – “Nu ne lăsaţi să murim de foame!”

406

Parlamentarii de Gorj au fost rugaţi de către liderii de sindicate să voteze PENTRU moţiunea de cenzură. Federaţia Naţională a Muncii (FNM) a adresat o cerere scrisă fiecărui parlamentar, în care se solicită aleşilor să fie prezenţi în sală în momentul votului la moţiunea de cenzură.

Disperarea i-a cuprins pe angajaţii din sistemul de stat, care vor fi afectaţi de reducerile salariale anunţate. Guvernul şi-a asumat răspunderea în Parlament pentru „legile sărăciei”, acum singura modalitate de a schimba ceva fiind trecerea moţiunii de cenzură.

În acest sens, parlamentarilor din Gorj le-a fost adresată câte o cerere pentru a participa la vot şi a fi de acord cu moţiunea.

“A venit timpul să nu ne lăsaţi să murim de foame”

Apelul adresat de Federaţia Naţională a Muncii, membră a Confederaţiei Sindicale Naţionale Meridian este unul de suflet, reamintindu-le parlamentarilor că ei şi-au primit votul, iar acum le-a venit rândul să voteze pentru binele cetăţenilor: “Noi v-am votat! Acum este rândul dumneavoastră să votaţi pentru noi ! A venit timpul să nu ne lăsaţi să murim de foame.”

De asemenea, în solicitare se aminteşte şi problema pensionarilor: “Vă rugăm să nu îi condamnaţi pe bătrâni, înţelepţii noştri, lăsaţi cu pensii de mizerie, la umilinţa de a cerşi un colţ de pâine pentru a reuşi să supravieţuiască într-un mod ruşinos, după o viaţă demnă de muncă. Vă rugăm să refuzaţi condamnarea noastră, a copiilor şi bătrânilor noştri la moarte prin înfometare.”

Minodora SUCEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here