Temperatura din Rânca, la televizor

442
ranca222Senatorul PSD, Toni Mihail Greblă a făcut diligenţele necesare pentru a promova staţiunea montană Rânca pe posturile centrale de televiziune. Parlamentarul a luat legătura cu reprezentanţii trustului de presă Intact, pentru a introduce Rânca în buletinele meteo de ştiri.

Promovarea zonei montane Rânca reprezintă una dintre priorităţile senatorului gorjean Toni Greblă. De altfel, încă din timpul primului mandat de prefect, în 1990, perioadă în care a întemeiat Forumul de la Rânca, Toni Greblă s-a preocupat de atragerea atenţiei asupra acestei zone. An de an Rânca a cunoscut o dezvoltare exponenţială în privinţa locurilor de cazare. Începând de ieri însă miile de turişti care vin aici în sezonul rece pentru a se bucura de sporturile de iarnă vor putea afla acum de la televizor care e starea vremii la Rânca.
În urma discuţiilor pe care senatorul Toni Greblă le-a purtat cu conducerea trustului de presa Intact zona montană Rânca va fi individualizată pe hărţile meteo ale posturilor de televiziune Antena 1, Antena 2 şi Antena 3. Astfel se va şti cum e vremea la Rânca, cât de gros e stratul de zăpadă sau dacă se poate schia.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here