Violatorul minorei din Rovinari rămâne după gratii

537

Magistrații de la Petroșani au considerat cã individul care și-a sechestrat, bãtut și violat iubita minorã, poate fi judecat în stare de arest la domiciliu. Decizia lor a fost întoarsã de judecãtorii Tribunalului Hunedoara, la solicitarea procurorilor, astfel cã individul va sta în celula de arest.

Daniel Ioan Duma este judecat pentru viol, procurorii acuzându-l cã și-a abuzat iubita, o adolescentã de 17 ani, din Rovinari, pe care a sechestrat-o la Petrila, în urma unei crize de gelozie. Timp de douã zile, Duma a dus-o pe tânãrã într-o zonã montanã, unde o bãtea și o viola. Individul a fost arestat preventiv, dar a reușit sã-i înduplece pe judecãtorii de la Petroșani cã nu reprezintã pericol social și cã poate fi judecat în arest la domiciliu. Procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petroșani au contestat soluția magistraților și au avut câștig de cauzã. Astfel, Tribunalul Hunedoara a decis cã locul individului este în celula de arest a Centrului de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Poliției Deva.
Duma Ioan Daniel a șocat Valea Jiului cu faptele sale, anchetatorii stabilind cã era foarte posesiv și și-a sechestrat iubita timp de douã zile, a înfometat-o și dupã ce o bãtea, o viola. Salvarea copilei a fost un filtru al Poliției Petrila care a oprit autoturismul în care se afla pentru un control de rutinã. Ajunsã în mâinile polițiștilor, adolescenta le-a povestit cã a fost bãtutã cu furie pânã i-au fost rupte trei coaste, dar n-a fost de ajuns. Duma a tãiat-o cu cuțitul în zona intimã, iar în zilele în care a fost forțatã sã-i satisfacã poftele, nu i-a dat o bucatã de pâine.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here