El este șoferul care a lovit-o mortal cu mașina pe fosta secretară a Ocolului Silvic Peșteana

425

Mădălin Leucă, tânărul de 20 de ani, care a lovit-o aseară cu autoturismul pe femeia de 68 de ani, din comuna Urdari, este cercetat pentru ucidere din culpă. Acesta a postat un mesaj pe o cunoscută rețea de socializare, iar ulterior a primit și câteva amenințări. ”Îmi pare rău, iarăși am făcut-o lată, tre’ să înțelegi, nu ti-aș face rău vreodată!”, le-a transmis șoferul prietenilor săi. ”Omorâși o femeie mort de beat. (…) Dacă te lasă în libertate, îți promit că o sa îți fac o vizită să vezi și tu ce a simțit femeia când a murit”, a reacționat unul dintre internauți.

Lidia Giurea a decedat,  în urma accidentului. Polițiștii susțin că femeia a traversat strada prin loc nepermis, iar conducătorul auto consumase băuturi alcoolice. ”Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 20 de ani, din oraşul Turceni, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 674, comuna Urdari, din direcţia Urdari către Turceni, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum a acroşat cu partea dreapta faţă o femeie, de 68 de ani, din comuna Urdari, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără a se asigura corespunzător. La faţa locului s-au deplasat două echipaje de ambulanţă care au efectuat manevre de resuscitare victimei, ulterior declarând decesul acesteia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiuni de ucidere din culpă”, a precizat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

1 COMENTARIU

  1. Este ciudat cum se poate spune ca acea femeie a trecut prin loc nepermis tocmai la Urdari, in mediul rural, cam ce ar fi trebuit sa faca? Sa se duca sa caute zebra? Nu? Dar de ce nu se emite clar si ipoteza vitezei de deplasare mult prea mari generata de consumul de alcool. Asemenea specimene ar trebui incatusate direct si judecate in regim de urgenta. Dar daca femeia nu tranversa strada si doar se deplasa pe marginea drumului tinand cont de strarea trotuarelor de Urdari? Asa se ajunge cand oamenii nu mai au frica de lege! Numai in Romania se mai poate intampla asta, sa conduci beat, sa omori oameni si sa fi judecat in libertate. Stau si imi inchipui pledoaria vreunui inuman de avocat in fata completului de judecata: „Oare nu e pacat ca acest tanar sa faca puscarie la aceasta frageda varsta? Sa-i distrugem viata acestui tanar??” Sa se duca avocatul sa puna aceasta intrrebare lu maica-sa si lu taica-su, pentru educatia oferita!!!! Asta-i Romania, ajunsa asa cu concursul direct al autoritatilor: politie, procuratura si judecatori! Sunt legi, dar cei care trebuie sa le aplice NU VOR SA RESPECTE ei insasi legea! Stau si ma intreb oare acest tanar unde a facut controlul psihologic??????

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here