Un salon de înfrumusețare și două case, prădate de hoți

402

Trei gorjeni, doi dintre ei minori, sunt cercetați de oamenii legii, după ce au fost identificați ca fiind autorii unor furturi. Unul dintre ei a furat diverse produse dintr-un salon de înfrumusețare, iar ceilalți doi au sustras bunuri din casele unor vecini.

Toate cele trei furturi au fost reclamate polițiștilor în cursul zilei de 10 martie. Astfel, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 de o femeie, de 46 de ani, din comuna Scoarţa, despre faptul că în noaptea de 09 spre 10 martie persoane necunoscute au sustras mai multe produse pentru coafură dintr-un salon de înfrumuseţare, din localitate. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti autorul furtului a fost identificat în persoana unui minor, de 17 ani, din oraşul Rovinari, pe numele căruia a fost acum întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de furt calificat. La rândul lor, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Godineşti au fost sesizaţi de un bărbat, de 52 de ani, din localitate, cu privire la faptul că în cursul zilei, aflându-se la domiciliul său, a constatat că autori neidentificaţi au pătruns în locuinţă şi au sustras o pereche de pantofi bărbăteşti de culoare neagră şi două telefoane mobile. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii au identificat un alt adolescent de 17 ani, din comuna Godineşti, care ar fi sustras bunurile în cauză. Bunurile sustrase au fost recuperate şi predate persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Hoț reținut
Un al treilea gorjean a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a jefuit un vecin. ”Poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Motru au reţinut pentru 24 de ore şi au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, un bărbat, de 42 de ani, din comuna Borăscu, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că la data de 10 martie a.c., cel în cauză ar fi sustras un telefon mobil din locuinţa unui vecin”, a anunțat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here