44 de candidaţi, Cinci dosare respinse la concursul de angajare de la Salvamont

662

Cele opt posturi de administrator scoase la concurs de Serviciul Public Judeţean Salvamont Gorj au atras zeci de gorjeni. În total au fost depuse 44 de dosare, cinci fiind respinse. Examenul va avea loc pe data de 30 aprilie.

Salvamont Gorj organizează concurs pentru ocuparea următoarelor posturi contractuale de execuţie (pe perioadă determinată de 36 luni): – 1 post de administrator la Post Salvamont Padeş; – 1 post de administrator la post Salvamont Runcu; – 1 post de administrator la post Salvamont Stăneşti; – 1 post de administrator la post Salvamont Schela; – 1 post de administrator la post Salvamont Bumbeşti-Jiu; – 1 post de administrator la post Salvamont Rânca; – 1 post de administrator la post Salvamont Baia de Fier; – 1 post de administrator la post Salvamont Polovragi. După finalizarea perioadei de înscrieri erau depuse 44 de dosare. Dintre acestea, cinci au fost respinse. „Patru dintre dosare au fost respinse pentru vechime insuficientă şi unul pentru lipsă documente studii”, confirmă directorul Salvamont Gorj.

Examen pe 30 aprilie
Cele mai solicitate baze sunt cele de la Bumbeşti-Jiu şi Polovragi, având câte 8 candidaţi, urmate de Runcu şi Stăneşti – câte 6 candidaţi, restul au avut câte 4 candidaţi. „Condiţiile au fost minime, doar cele impuse de cadrul legislativ actual, respectiv: minim 12 clase, 4 ani vechime în câmpul muncii, cazier, fişă medicală, CV. Examenul va avea loc în data de 30 aprilie, proba scrisă şi pe 6 mai, proba de interviu”, a declarat Sabin Cornoiu, directorul Serviciului Public Judeţean Salvamont Gorj.
Concursul se organizează cu respectarea prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice. Posturile sunt pe perioadă determinată de 36 de luni.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here