Ziua vârstnicilor s-a lăsat cu datorii pentru Primăria Târgu-Jiu

368
ziua varstnicilorZiua Internaţională a Vârstnicilor, aniversată în fiecare an la data de 1 octombrie, a fost de această dată, prilej de datorii pentru Primăria Municipiului Târgu-Jiu. Autoritatea locală mai trebuie să aloce Direcţiei Publice de Protecţie Socială, organizatorul evenimentului, suma de 4.800 lei.

Şi asta pentru că, banii solicitaţi anterior şi reprezentaţi de suma de 30.000 lei, nu au fost de ajuns, numărul participanţilor la masa festivă de la un hotel din Târgu-Jiu fiind peste preconizarea iniţială.

Astfel, vârstnicii târgujieni veniţi la masa organizată au fost în număr de 863, faţă de maxim 750 cât era preconizat. „Pentru a evita tensiunile apărute în cadrul grupului de pensionari fără invitaţii, am fost nevoiţi să acceptăm ca aceştia să participe la masa festivă”, motivează Direcţia Publică de Protecţie Socială Târgu-Jiu.
De asemenea, aceeaşi autoritate a solicitat Primăriei decontarea a două bilete de tratament oferite la tombola organizată cu ocazia aceluiaşi eveniment. Din fericire, consilierii locali au fost de acord atât cu acordarea datoriei către Direcţia Publică de Protecţie Socială, cât şi cu decontarea biletelor distribuite prin Direcţia Muncii.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here