Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită şi la Târgu-Jiu

561

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Gorj a organizat, vineri, în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu, mai multe activităţi festive pentru a marca Ziua Jandarmeriei Române.

jandarmi (1)Activităţile planificate au debutat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj, cu formarea subunităţilor şi introducerea Drapelului de Luptă în formaţie.

jandarmi (2)De asemenea, au fost prezentate un material privind importanţa Zilei Armei, mesajul inspectorului general al Jandarmeriei Române, recompensele acordate personalului unităţii şi au fost acordate diplome câştigătorilor competiţiilor sportive organizate la nivelul unităţii.
jandarmi (3)Manifestările omagiale au continuat în Piaţa Prefecturii din municipiul Târgu-Jiu, cu desfăşurarea unui ceremonial militar şi religios, care a inclus primirea oficialităţilor şi a invitaţilor, intonarea imnului naţional, prezentarea mesajelor adresate cu prilejul Zilei Armei, oficiată o slujbă religioasă, au fost acordate recompense personalului unităţii de către eşalonul superior, premierea câştigătorilor competiţiilor sportive interinstituţionale şi s-au încheiat cu defilarea Gărzii de Onoare cu Drapelul de Luptă al unităţii, al subunităţilor şi a tehnicii.

jandarmi (5)Tot în Piaţa Prefecturii au fost amenajate şi puncte de informare prin care a fost prezentată oferta educaţională, diferite tipuri de dotări în misiuni şi distribuite pliante cu un conţinut preventiv – informativ.
Roxana Lupu

jandarmi (4)

jandarmi (6)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here