Zilele de 1 și 8 martie, sărbătorite de polițiști

499

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Gorj a dat ieri startul unei serii de acțiuni organizate pentru a sărbători zilele de 1 și 8 martie.

Cu ocazia Zilei de 1 martie poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au oferit conducătoarelor auto peste 300 de mărţişoare şi felicitări, urându-le totodată, o primăvară frumoasă şi fără evenimente rutiere. Acțiunile vor continua și săptămână viitoare.

big_dscn4249”În cadrul activităţilor ce se vor desfăşura la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj, pentru marcarea Zilelor Mărţişorului şi Zilei Femeii, poliţiştii BAPC vor desfăşura activităţi de informare privind prevenirea violenţei, promovarea drepturilor femeilor şi reducerea riscului victimal a acestora, conceptelor poliţie-comunitate, în locaţiile stabilite. Activităţile se vor desfăşura în perioada 01 – 08.03.2016 şi vor angrena deopotrivă cetăţeni, elevi, profesori”, au anunțat reprezentanții IPJ Gorj. big_dscn4256Săptămâna viitoare, pe 7 martie, în zona centrului pietonal a municipiului Târgu-Jiu, va fi organizată o activitate pentru promovarea drepturilor femeilor şi reducerea riscului victimal a acestora, cu ocazia zilei de 8 Martie – Ziua Femeii, în colaborare cu Palatul Copiilor Târgu-Jiu, constând în distribuirea de felicitări cu mesaje specifice de mărţişor din partea IPJ Gorj și un spectacol artistic realizat de elevii din cadrul Palatului Copiilor, între orele 18.00 – 20.00. A doua zi vor fi distribuite flori şi felicitări cu mesaje specifice de mărţişor, persoanelor de sex feminin, în zona Victoria Pietonală.
Roxana Lupu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here