Zeci de utilaje, pe rețeaua de drumuri naționale din Gorj

484

Iarna și-a intrat pe deplin în drepturi în județul nostru. Reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu lucrează la foc continuu pentru a se asigura că nu vor fi probleme în privința circulației rutiere. Zeci de utilaje acționează permanent pe rețeaua de drumuri naționale ce tranzitează județul nostru.

De duminică noaptea, până luni dimineața, drumarii au acționat cu 22 de utilaje și au răspândit 113 tone de material antiderapant pe DN 66, DN 67, DN 67C, DN 67B, DN 6B, DN 67D. Întrucât luni dimineața a continuat să ningă în mai multe zone ale județului, în intervalul orar 05.00 – 12.00 s-a suplimentat numărul utilajelor, ajungând la 26; în acest interval de timp s-au răspândit 144 tone de material antiderapant și 1,2 tone CaCl2 pe DN 66, DN 67, DN 67C, DN 67B, DN 6B și DN 67D.
În continuare, reprezentanții Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu au acționat pe tronsoanele de drum menționate, acționându-se intenes, cu atât mai mult cu cât și temperaturile au scăzut destul de mult.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here