Zeci de elevi, surprinși în bar în orele de curs

632

Polițiștii au continuat acțiuni-le pentru depistarea elevilor care chiulesc. Oamenii legii au găsit în baruri, joi, 29 de tineri care au lipsit de la ore.
Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj şi unităţile de învăţământ de care aparţin adolescenții surprinşi „la cafea” în timpul cursurilor vor primi o informare de la Poliţie.
”La data de 10 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale, comise în zona adiacentă unităţilor de învăţământ preuniversitar, din oraşul Rovinari şi comuna Bîlteni. Astfel, în zona adiacentă Colegiului Gheorghe Tătărescu şi a Şcolii Gimnaziale Nr. 1, din oraşul Rovinari, precum şi a Liceului Tehnologic Bîlteni, au fost verificate unităţile de alimentaţie publică şi localurile publice, pentru prevenirea absenteismului elevilor, fenomen care poate constitui o cauză a săvârșirii de infracțiuni sau a creșterii nivelului de victimizare a acestora. Cu această ocazie au fost identificaţi 29 de elevi care absentau nejustificat, de la orele de curs. Conducerea unităţilor de învăţământ, ai căror elevi au fost depistați ca absentând de la orele de curs, a fost informată cu privire la acțiunea polițiștilor și rezultatele acesteia”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Acțiunile vor continua în această săptămână și în alte localități din Gorj.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here