Week-end ocupat pentru studenţii târgujieni – Sesiuni de comunicări ştiinţifice la UCB

559
rectoratNu mai puţin de 110 studenţi s-au înscris la o serie de sesiuni de comunicări ştiinţifice, patru la număr, care s-au desfăşurat în cadrul diferitelor facultăţi din Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu–Jiu. La acestea au participat studenţi din ţară şi străinătate.

Cele patru sesiuni de comunicări s-au desfăşurat în paralel, la Universitatea „Constantin Brâncuşi” din Târgu–Jiu, de vineri până ieri. Astfel, Liga Studenţilor din Universitatea „Constantin Brâncuşi”, în parteneriat cu Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Litere şi Ştiinţe Sociale, Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, a organizat Eco-Student 2009 – sesiune de comunicări organizată în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor; Euroscientia 2009 – sesiune de comunicări organizată în cadrul Facultăţii de Litere şi Ştiinţe Sociale; Lege Sapare Aude! – Sesiune de comunicări organizată în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Juridice şi EFS-FEFS 2009 – sesiune de comunicări organizată în cadrul Facultăţii de Educaţie Fizică şi sport. „Eco – Student” este singura manifestare cu „vechime”, aflându-se la ediţia a IV-a, în timp ce restul au debutat în acest an.
La sesiunile de comunicări s-au înscris 95 de studenţi din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” şi alţi 15 din ţară şi străinătate. Aceştia au venit fie din Cluj, Petroşani, Craiova sau Ploieşti, fie din Turcia, Ucraina sau Macedonia. Deschiderile oficiale ale celor patru sesiuni au avut loc, concomitent, sâmbătă dimineaţa, în cadrul facultăţilor implicate. La Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport a avut loc inclusiv o lansare de carte, semnată de lectorul universitar dr. Delia Nica – Badea, cadru didactic în cadrul respectivei unităţi de învăţământ superior.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here