Vrea un nou mandat. „Am luat primăria cu foarte multe probleme și datorii”

1405

Încă patru ani la primărie! Primarul din Padeș și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat. Antonie Serafim spune că a preluat primăria cu foarte multe probleme și datorii, dar vrea să facă din Padeș „o comună europeană”.

„Am avut parte de un prim mandat deloc ușor. Am luat această primărie cu foarte multe probleme și datorii, dar am reușit să le rezolv într-o mare măsură. M-am confruntat cu probleme pe care comuna noastră ar fi trebuit să le depășească de foarte mult timp, cum ar fi rețeaua de apă, canalizarea sau infrastructura rutieră”, a menționat primarul din Padeș.
Edilul a trecut în revistă și cele mai importante proiecte accesate pe fonduri europene și guvernamentale, cum ar fi modernizarea unor drumuri locale, înființarea grădiniței în satul Motru Sec, dotare cămine culturale, reabilitarea rețelei de apă, reabilitarea și modernizarea școlilor din Cloșani și Padeș și a dispensarului medical.
Primarul Serafim Antonie spune că toate proiectele au fost inițiate și implementate în acest mandat. „Țin să vă precizez faptul că nu am avut niciun proiect implementat de fosta conducere (mandat 2012-2016), așa cum încearcă unii să vă inducă în eroare. Toate proiectele au fost inițiate și implementate în acest mandat. (…) Consider că am arătat că se pot face lucruri bune pentru comuna noastră. Îmi doresc o comună europeană prin dezvoltare economică-socială, susținerea și dezvoltarea educației, îmbunătățirea infrastructurii și promovare turistică”, a conchis primarul din Padeș.
În lupta electorală a intrat și fostul primar Mihăiță Troacă, din partea PSD, așa că se anunță o competiție interesantă.
I.I.

1 COMENTARIU

  1. Mancati la cacat toti! Atat de slabi la cap sunteti incat de vreo douzeci si cinci de ani copiati unul de la altul lozincile si le urlati inainte de alegeri, ba le mai si afisati pe toate gardurile si WC-urile, mandri si prosti, de parca ati fi descoperit voi, debililor, gaura din covrig

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here