Voica mai așteaptă după sentință

993

Fostul primar de la Săcelu, Ion Voica, trimis în judecată pentru că și-ar fi însușit ilegal un teren în centrul comunei în perioada în care conducea destinele localității, mai are de așteptat până la pronunțarea unei sentințe. Judecătorii care stabiliseră pronunțarea unui verdict pentru vinerea trecută au decis să repună cauza pe rol și să continue judecata, ceea ce presupune că mai e cale lungă până să fie pronunțată o sentință, care oricum nu va fi definitivă. Voica a primit în trecut o sentință în acest dosar la Judecătoria Novaci, însă a contestat-o la Curtea de Apel Craiova, care a dispus retrimiterea dosarului la Novaci, magistrații de aici fiind cei care stabiliseră data de 15 aprilie pentru pronunțarea unui verdict, lucru care nu s-a mai întâmplat însă.
Gelu Ionescu

20 COMENTARII

 1. Cata agresivitate…si pentru ce?Toti stiu cine este Voica…cat a furat,mintit…cum juca poker noapte de noapte..pe banii cui e intrebarea?..cu bunul prieten Stroe…cu prapaditu de fiu-su..o lepra ..niste ordinari..Toata lumea stie ca Ofelia e amanta lui de cel putin 10 ani…ca era mort de beat cat a facut accidentul in care o saraca femeie a decedat,ca a fugit in casa la parintii Ofeliei..Daca ii vezi pe strada..zici mama ce oameni ca lumea…la cum se arata,iar in schimb ..pute pamantul sub ei,inclusiv si mai ales sa nu o uitam pe doamna voica…care este o doamna..si ca o doamna ce este sta in spatele lu Voica si doar ii vorbeste pe toti de rau.Cine crede ca este prieten cu familia Voica..se minte singur..ei nu au prieteni,au doar oameni de la care pot sa obtina ceva…chiar si o bucata de paine.

 2. ,,Domn’ Buculea”, cand mai faci comentarii, scrise, nu te mai semna ,,voica si ofelia in 4 mai 2016 at 21:37 ,, …. si incearca sa inveti putina gramatica, in prealabil! Atentie ,,prealabil” nu e vreo bautura!

 3. Daca nu v-ar fi frica de Voica, nu l-ati mai barfi atata. barfindu-l ii cresteti valoarea, iar lumea il va vota tot pe dumnealui!

 4. La Sacelu avem primar , nu ne ne mai trebuie altul, voi de fapt pentru ce va certati? ca oricum nu reusiti sa l dati la o parte pe JUREBIE.,

 5. Ba, Vasile ofticacatule, Voica e cel mai tare! Voi la Primarie v-ati aratat prostia si firea dusmanoasa in public. Basca, miliardele furate impreuna : Talau 800 milioane, Jurebie 10 miliarde etc., iar Mariana si-a vandut turturica sa-si termine si ea casa……………
  Prostitutie si furaciune pe fata. Ce tupeu, mai aveti sa va dati cinstiti????????? Mai strigati si hotii, tot voi?

  • Ce casa mai ca aia e ditamai vila si piscina din curte nu se vede ? Si poate ca nu stiti dar are si o decapotabila dar o tine prin Petrosani unde are si apartamentul .

 6. Buculea ar trebui sa-l pupe si in partea dorsala pe Voica care i-a dat ,,locul de munca,, cu care se tot lauda, insa nu a facut cinste Primariei Sacelu. Organele abilitate v-or scoate la iveala furaciunile contabilului Buculea si ale casierei Dana Diaconescu (sute de milioane de lei furate din casieria Primariei)
  Sa vedem cine le-a mai furat documentele acum? Poate Jurebie cu Talau?

 7. Buculea primar?????????? Asta e maniac ca nemernicul de taica-su. oameni complexati, care s-au nascut pe lumea asta sa faca numai rau. Luati exemplul lui Buculea Laviniu, angajat de mila de domnul primar Voica, iar drept multumire stiti ce i-a facut.
  Bai, besinosule si d-ai ca tine (rahat Buculea Labaviniu) vezt-ti da treaba ta, ca in curant o sa locuiesti la celula……………

 8. Buculea, vezi ca ai dispozitie data de voica sa recuperezi garantia de la punti pietonale. E semnata de primire chiar de tine. Si p-asta ai facuto furata???????

 9. Poti sa faci orice ragusitule, noi sacelenii tot de domnul Voica il votam! Copii tai ce studii superioare au? Facute cu banii furati de tine??? Chiar si asa d-abia le-ai putut cumpara niste diplome la facultatile particulare din Craiova- de la Bercea! Ce sa m-ai vorbim de nora ta, din vanzatoare- directoare, iar tu crescut pe maidan! Te-a batut Dumnezeu si tot nu te potolesti!

 10. Buculea, daca nu era voica erai om al starzii. Ce scoala ai facut tu, ca oricum nu te ajuta? De-ai ca tine nu trebuie ajutati! Musti mana celui care te-a hranit. Pui de naparca (securist imputit) esti. A fost avertizat Voica sa nu te angajeze, ca esti piu de securist bolnav psihic! O vagaboanta si sor-ta- vezi ce scriu ziarele din Banat. Acum vrei primar??????????? Avorton prost ce est!

 11. Tu Jurebie, mai ai tupeu sa vorbesti? Te-ai facut de ras cu reclamatiile , nici una nu s-a adeverit! Politistii Patrulescu lucreaza din greu pentru tine, pentru o cana de laturi.
  Vorbeste de furaciunile tale! Tu ai studii superioare?????? Superioare cui??????????

 12. Cine este acest Voica de are atata importanta de a fi dat in ziar.O persoana cu cazier ,fara studi superioare care a mai condsus destinele localitatrii Sacelu in 2008 ducand localitatea la ruina.Sper ca saceleni sa nu mai faca aceasi gresala si in 2016. Mai are in diferite faza de cercetare penala mai multe fapte penale cum sant investitia de punti si podete pietonale pentru garantia de 150.000 lei,disparitia masini cu care a accidentat mortal consateana noastra fugind de la fata accidentrului,falsuri in documentele de retrocedare din cadrul primariei,disparitia copiuilor adeverintelor de propietate eliberate in trimpul campaniei din 2012 si multe alte fapte.Cetateni din localitatea Sacelu pot sa aleaga in anul 2016 un bun sacelean fara cazier penal,cu studii superioare,localnic care are un loc de munca nu care asteapta decat alegeriile locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here