Viteza excesivă şi alcoolul au făcut o nouă victimă

374

Duminică, 13.02.2011, pe raza localităţii Bumbeşti-Jiu, a avut loc un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. În urma impactului, victima a suferit leziuni corporale fiind transportată la Spitalul Judeţean Tg-Jiu.

În după-amiaza zilei de duminică, pe DN 66 Bumbeşti-Jiu a fost înregistrat un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţiştii rutieri s-a stabilit că şoferul unui autoturism, U.N., de 41 ani, din oraşul Bumbeşti-Jiu, în timp ce circula pe DN 66, într-o curbă la dreapta, nu a adaptat viteza de deplasare, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie de pe marginea drumului.

În urma impactului, pasagerul dreapta-faţă, A.I., de 57 ani, din comuna Schela, a suferit leziuni corporale fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Testat cu aparatul etilotest, conducătorul auto a prezentat o concentraţie de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Ana-Maria Cătălinoiu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here