“Visual CENTRO”, un nou concept de studio digital in Targu Jiu

2937

Pentru un business de succes este necesară multă muncă, destule cunoștințe și, cel mai important, să ai ambiție! Pe acest principiu s-a ghidat si un tanar gorjean.

Artist fotograf și videograf, Marian Diaconescu, in prezent specialist in marketing si expert în design grafic, promite să ducă arta imaginii la un alt nivel.

Astfel că, din dorinta de a revolutiona industria de foto \ video a pus bazale unui nou concept de studio digital in municipiul Targu Jiu , “Visual CENTRO”.

Ideea tânărului antreprenor  s-a dezvoltat dintr-o pasiune pentru compozițiile artistice la cea mai înaltă calitate si dorinta de inovatie.

“După ce am colaborat la mai multe proiecte de brand și strategie, ca regizor scenarist, videograf și fotograf al unor clipuri video publicitare, fotografie de produs, clipuri video muzicale ale unor artiști dar și evenimente în special pentru filmare și fotografie nuntă, am decis să mă bazez în continuare pe aliatul meu puternic, creativitatea și să aduc oamenilor Visual CENTRO, un studio ce are drept scop promovarea serviciilor legate de imagine”, a spus Marian Diaconescu.

De asemenea, tanarul intreprinzator, spune ca a avut cereri si in afara tarii.

“Am investit masiv in aparatură de ultimă generație, am inceput să practic meseria la cele mai înalte standarde de calitate și am acum solicitări din străinatate pentru realizarea unor clipuri video muzicale și sedințe foto ale unor interpreți de muzică”.

Studioul este amplasat pe Bulevardul “Constantin Brâncuși”, vizavi de Stadionul Municipal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here