Vin fiert şi fasole pentru 1200 de târgujieni

359

masa traditionalaUn număr de 1.200 de oameni, simpli cetăţeni, dar şi autorităţi locale şi judeţene au fost prezenţi ieri la Restaurantul Parc din municipiul Târgu-Jiu unde municipalitatea le-a făcut cinste cu câte o porţie de fasole

cu cârnaţi şi un pahar de vin fiert. „Ceremonialul de 1 decembrie a debutat cu manifestările din Piaţa Prefecturii, apoi cu masa tradiţională, unde oamenii au apreciat iniţiativa Primăriei, şi tot în număr mare aceştia au fost prezenţi şi seara la aprinderea iluminatului public de Sărbătorile de Iarnă”, ne-a declarat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Printre personalităţile politice care au luat masa alături de cetăţenii de rând s-au numărat Florin Cârciumaru, edilul Târgu-Jiului, Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, precum şi deputatul Vasile Popeangă, senatorul Toni Greblă, dar şi alţi politicieni din breasla PSD Gorj.
Banii alocaţi de Primăria Târgu-Jiu pentru organizarea mesei festive s-au ridicat la suma de 9.000 lei, sumă care a fost aprobată în data de 30 noiembrie, în şedinţa lunară de Consiliu Local. Întreg programul de 1 Decembrie a fost pregătit de autorităţi cu multe săptămâni înainte, iar aceştia, alături de cetăţeni au întâmpinat cum se cuvine sezonul de iarnă.
Izabella MOLNAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here