Vin ajutoarele cu zahărul pentru târgujieni

358
distributie facuta de mineAstăzi, la Târgu-Jiu vine o parte din cantitatea de zahăr preconizată pentru beneficiarii de ajutoare alimentare de la nivelul municipiului. Acestea constă în zahăr şi făină pentru persoanele defavorizate precum: cei care prezintă handicap grav sau accentuat, şomerii care beneficiază de ajutor de şomaj, cetăţenii cu venituri minime, precum şi pensionarii cu pensii mai mici de 300 RON.

Ajutoarele se acordă individual fiecărei persoane existând posibilitatea ca toţi membrii unei familii să beneficieze de cantităţile de zahăr şi făină.

Primăria Municipiului Târgu-Jiu anunţă faptul că cetăţenii care se află pe listele Direcţiei de Asistenţă şi Protecţie Socială sunt aşteptaţi astăzi cu buletinul sau cartea de identitate la sediul ultimei instituţii menţionate, iar cantităţile de zahăr vor fi distribuite în funcţie de ordinea în care se prezintă. Din păcate, reprezentanţii Primăriei nu au ştiu să spună câte kilograme de zahăr se vor distribui azi, şi nici în cât timp va ajunge restul cantităţilor de ajutoare alimentare.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here