Vîlceanu (PNL): Ne-am realizat targetul. Avem doi deputați și un senator

2369

La două zile de la parlamentare, Dan Vîlceanu, președintele PNL Gorj, a ieșit public și a anunțat că partidul și-a îndeplinit target-ul în alegeri, obținând două mandate de deputați și unul de senator. La fel ca PSD, deși liberalii au obținut cu 15% mai puțin decât social-democrații.
„Suntem pe media pe țară, dar noi ne-am bătut să câștigăm alegerile și ne-ar fi plăcut ca și în Gorj și în țară să fim primii. Nu a fost să fie așa. Am avut o guvernare grea, o guvernare în condiții de pandemie, cu măsuri necesare, dar neacceptate de populație, iar asta s-a văzut în modul în care s-au terminat alegerile. Putem ține în continuare guvernarea, iar asta e un lucru bun. La Gorj, noi ne-am realizat target-ul pe care ni l-am propus, avem doi deputați și un senator, conform tuturor simulărilor. Acesta a fost obiectivul pe care ni l-am propus”, a declarat Vîlceanu.
La rândul său, Vîlceanu anunță că urmează analize în partid, fiind localități conduse de primari PNL care au pierdut alegerile.
Parlamentarul le-a mulțumit gorjenilor care au ieșit duminică la vot. „Mulțumim tuturor gorjenilor care au mers la vot și în special celor care au votat candidații Partidului Național Liberal. Am văzut, încă o dată, dacă mai era cazul, cât de importantă este prezența la vot. Vreau să vă asigur pe toți că viitoarea guvernare PNL va avea scopul de a dezvolta fiecare județ din această țară și că se va concentra pe investiții. Într-un an de guvernare PNL, am reușit să facem multe lucruri pentru Gorj și sunt sigur că următorii patru ani vor aduce multe proiecte de investiții care să aducă un nivel de trai mai bun și locuri de muncă.
Le mulțumesc și tuturor colegilor liberali pentru implicare și angajament și îi asigur de aprecierea mea pentru munca depusă în ultimi doi ani de campanie continuă”, a conchis Vîlceanu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here