Vîlceanu amenință Primăria Târgu-Jiu cu inspectorii Curții de Conturi

406

Deputatul PNL, Dan Vîlceanu, este de părere că Primăria Târgu-Jiu trebuie presată pentru a rezolva problema câinilor fără stăpân din oraș. Acesta solicită, în acest sens, public autorităților municipale să răspundă cum cheltuie și cât pentru aceste patrupede, după cele 14 zile cât acestea pot fi ținute în padoc. “Fac o solicitare publică acum, o să o fac și în scris Primăriei Târgu-Jiu referitor la costurile pe care autoritățile municipale le fac pentru câinii fără stăpân după ce 14 zile când aceste animale stau în padocuri. Deoarece după cele 14 zile câinii nu mai pot sta în padocuri și trebuie eutanasiați.(..) Orice cheltuială după cele 14 zile este nelegală. Mai mult, dacă după 30 de zile nu primesc un răspuns de la Primăria Târgu-Jiu eu voi sesiza Curtea de Conturi pentru a merge acolo în control și a verifica această cheltuială. Vreau să se impute acești bani de la conducerea primăriei”, a declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, Dan Vîlceanu.
O verificare a Curții de Conturi privind problema câinilor fără stăpân din municipiu nu este însă suficientă pentru parlamentarul liberal, care vrea, cu adevărat, ca problema patrupedelor să nu aducă doar avantaje electorale celor care spun doar că se implică în rezolvarea ei.
Reamintim că, în urmă cu două săptămâni, o fetiță din Târgu-Jiu a fost mușcată grav în zona feței de un câine fără stăpân, în timp ce se afla pe stradă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here