Viitorul Pandurii, înfrângere la scor

1191

Meciurile din acest sezon în care joacă ,,FC U” Craiova și Viitorul Pandurii Târgu Jiu se dovedesc spectaculoase din punct de vedere al numărului de goluri marcate. S-a întâmplat și, ieri, la Târgu-Jiu, când cele două formații au avut jocul direct, iar scorul a fostul 4-2 pentru trupa lui Nicolo Napoli. Cu această victorie, craiovenii au egalat Rapid la puncte și au urcat pe primul loc în Liga 2 datorită golaverajului.A fost 1-1 după doar 15 minute. Valentin Munteanu (9) a înscris pentru oaspeți, în timp ce Vlad Șerbănescu (15) a punctat pentru gazde. Iar ocaziile au continuat să curgă în special la poarta lui Bogdan Moga. Chiar în minutul prelungirilor primei reprize s-a și fructificat una dintre ele, de această dată din ,,capul” lui Claudiu Bălan (45+1).Și în partea secundă s-au marcat tot trei goluri. Abia intrat pe teren de un minut, Nicușor Raicea (62) a punctat la prima atingere, după o nouă fază în care apărarea gândită de Flavius Stoican a fost ușor depășită. Însă nici gazdele nu s-au lăsat mai prejos și au mai înscris o dată, pe un contraatac, prin Vlad Șerbănescu (69). Totuși, craiovenii și-au păstrat echilibrul și au mai făcut odată șah-mat echipa adversă și au punctat încă o dată prin Nicușor Raicea (80) pentru un final liniștit.S-a terminat 4-2 pentru U Craiova 1948 SA, care ajunge la 10 puncte acumulate în patru meciuri, la fel ca Rapid, însă devansează echipa giuleșteană la golaveraj, 11-5 față de 9-3 și urcă pe locul 1 al Ligii 1. Viitorul Pandurii rămâne cu 6 puncte și se menține pe poziția a 9-a.În etapa următoare, a 5-a, Craiova joacă tocmai marți, 29 septembrie, de la ora 19.00, la Severin, cu CSM Slatina. Viitorul Pandurii va sta.
ACS Viitorul Tg. Jiu – U. Craiova 1948 2-4 (1-2)
Viitorul Pandurii Târgu Jiu: Moga – Ciul, Al. Băican, Misarăș (Ludușan 67’), Andr. Dragu – Chiorean (cpt.), Prejmerean (Mitrică 59’) – Vl. Șerbănescu (Vl. Costea 83’), Gîrbiță (Lixandru 5’9), Cioiu – D. Paraschiv (Bădăuță 59’)
Rezerve neutilizate: Rob. Bodea – Copaci, Chelariu, Buia
Antrenor: Flavius Stoican
U Craiova 1948 SA: Rob. Popa – R. Negru, Gugu (cpt.), Diakite, Huyghebaert – Dr. Albu, Baeten – Val. Munteanu (Raicea 67’), Anghelina, Rob. Răducanu (Andr. Ciolacu 73’) – Cl. Bălan
Rezerve: Mogoșanu – Vl. Pop, Diallo, Zimța, Blidar, I. Zanfir
Antrenor: Nicolo Napoli
M.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here