Viitorul deputat al UDMR Gorj și-a dat deja demisia

582

Cristian Tudor, cel care conduce lista de deputați ai UDMR Gorj, și-a prezentat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, demisia în alb din viitoarea funcție de parlamentar. Acesta le-a citit jurnaliștilor, prezenți la conferința de presă a candidatului UDMR, un apel către toți candidații din România cărora le indică să facă același lucru, asta evident dacă au curaj “să-și asume în fața opiniei publice”, demisia în alb. Tudor îi provoacă pe viitorii candidați să accepte acest joc politic pentru a obține astfel o revizuire a Constituției, pentru eliminarea imunității parlamentare, modificarea Regulamentului celor două Camere ale Parlamentului în sensul stopării traseismului politic în acest for și revizuirea Constituției în sensul introducerii dreptului de retragere a mandatului parlamentar neonorat.
“Îmi voi semna demisia chiar acum de față cu dumneavoastră. Îmi asum această demisie în fața tuturor cetățenilor din județul Gorj, nu am nimic de ascuns. Eu merg în Parlament să îmi ajut gorjenii”, a declarat Cristian Tudor. Acesta a menționat că nu știe dacă restul candidaților au curajul să-i urmeze exemplul și să-i semneze demisia în alb. Acesta a menționat că sunt prea mulți candidați cu probleme penale, la aceste parlamentare.
“Sunt sigur însă că colegii mei de la UDMR vor face însă același lucru ca mine. Pe listele UDMR sunt numai oameni noi”, a conchis Tudor.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here