Viitorul a terminat în forță săptămâna

1119

Viitorul Târgu Jiu a obținut un nou succes în partidele de verificare. Deși nu se contabilizează, statisticile arată bine în perioada de iarnă pentru trupa lui Călin Cojocaru, care are patru victorii și două rezultate de egalitate. Așa cum ne-a obișnuit din perioada Pandurii, antrenorul timișorean are obieceiul de a programa foarte multe teste înainte de debutul oficial în competiții. Nu mai puțin de trei jocuri au disputat gorjenii în săptămâna recent încheiată, două pe teren propriu, 4-1 cu ACSO Filiași și 5-4 cu CSM Lugoj, și unul în deplasare, 1-2 cu Viitorul Dăești. Ultimul s-a jucat sâmbătă, pe terenul sintetic de lângă stadionul ,,Municipal – 1 Mai” din Râmnicu Vâlcea. Fosta echipă antrenată de Călin Cojocaru a deschis scorul în chiar primul minut, prin Octavian Vasile. Alexandru Dulca (35) și Florin Răsdan (66) au dat însă golurile victoriei pentru trupa de eșalon superior.
Viitorul Târgu Jiu a jucat în următoarea formula: Robert Geantă (Răzvan Udrea 46’) – Răzvan Vulpe (Robert Dănescu 75’), Alexandru Băican, Valeryi Stepanenko, Radu Cireșoiu (Adrian Godja 60’) – Alin Țegle (Paulian Banu 83’), Charles Acolatse (Denis Brînzan 60’), Alexandru Dulca (Alexandru Raicea 50’), Florin Răsdan (Vlad Toma 72’) – Gabriel Dodoi (Alexandru Gîrbiță 68’), Claudiu Dragu (Philippe Nsiah 68’).
La finalul confruntării, antrenorul gorjenilor a făcut un rezumat al ultimelor evoluții, punctând anumite aspecte care îl deranjează. ,,A fost o săptămână plină, cu amicale din două în două zile. Am învins Filiași, iar cu Lugoj a fost un antrenament bun, în care am folosit jucătorii care au avut minute mai puține în precedentele amicale. Am marcat cinci goluri, dar am primit goluri foarte ușor și nu sunt mulțumit de acest aspect. Și cu Dăești am luat gol ușor, după doar câteva secunde. Practic, primele 10 minute au fost mai modeste pentru noi, apoi am echilibrat jocul și pot spune că am prestat un joc bun pe sintetic, împotriva unei echipe bune, pe care o știam. În mare parte, sunt mulțumit de randamentul băieților, mai puțin de primele 10 minute. Mai avem două săptămâni în care trebuie să eliminăm aceste erori de pe faza defensivă”, a declarat Călin Cojocaru pentru Liga2.ro. Încă două amicale mai dispută Viitorul până la reluarea campionatului. Miercuri, la Târgu-Jiu, vine Flacăra Horezu, într-o partidă care începe la ora 13.00. La trezi zile după meciul cu vâlcenii, alb-albaștrii merg la Reșița, pentru duelul cu CSM din Valea Domanului. Liga 2 reîncepe peste două săptămâni, iar Viitorul are meci la Metaloglobus.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here