VIDEO: Sex cu public, în miezul zilei, pe o stradă din Târgu-Jiu!

2735

Un bărbat din Târgu-Jiu, trecut bine de prima tinerețe, a fost surprins, recent, în compania unei tinere, făcând sex pe o proprietate abandonată din zona de nord a municipiului. Cei doi, ascunși pe jumătate după o mașină, au derulat scenele interzise, deși din stradă, trecătorii au putut vedea și auzi totul. Iubăreții, înfierbântați, au continuat însă actul sexual, fără jenă de trecătorii și de copiii care s-au aflat pe strada respectivă, în acel moment. Actul s-a încheiat după ce o persoană a strigat la cei doi, dar s-a ales cu injurii de la femeia revoltată, care i-a și arătat părțile dorsale.

Cele două persoane, surprinse făcând sex cu spectatori, pot fi încadrate cu ușurință la art.375 Cod Penal, privind ultrajul contra bunelor moravuri. Respectivii au scăpat însă de rigorile legii, deoarece prin zona în care cei doi făceau sex, nu a trecut la momentul evenimentului niciun echipaj de poliție din Târgu-Jiu.. Scena

https://www.youtube.com/watch?v=qTwQotoKQQk

de sex, între cei doi, a fost filmată, cu două săptămâni în urmă, de un trecător, care a văzut că persoanele care mergeau pe trotuar traversau strada pentru a nu fi martorii scenelor de sex, care se derulau în curtea părăsită, pe iarbă, lângă o mașină staționată. Unii s-au revoltat însă că așa ceva se întâmplă ziua în amiaza mare și i-au huiduit pe cei doi iubăreți, spre supărarea persoanei de sex feminin, care revoltată a dat stop la amor și și-a arătat dosul celor care au oprit-o din acțiune. În timp ce bărbatul își trăgea pantalonii pe el, femeia părăsea curtea înjurând că intervenția spectatorilor a lăsat-o nesatisfăcută… financiar.
ANAMARIA STOICA

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here