Video: Mașini din Târgu-Jiu, vandalizate cu lovituri de picioare!

908

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, un individ încă neidentificat, s-a dedat la acte de vandalism, distrugând oglinzile și ștergătoarele a trei autoturisme parcate regulamentar pe strada Victoria din Târgu-Jiu. Prins în euforia actului său infracțional, autorul și-a pierdut din buzunar telefonul mobil, care s-a distrus prin cădere, aparatul fiind găsit sub una dintre mașinile afectate. Proprietarii celor trei autoturisme vandalizate au depus plângere la poliție, în cauză constituindu-se dosar penal pentru distrugere.

Proprietarii și-au găsit mașinile cu componentele distruse ori lipsă, dimineața fiind șocați de situație. Imediat au pus mâna pe telefoane, apelând la 112 pentru a sesiza cele petrecute. Un echipaj de la Poliția Municipală, de la Poliția Locală și un jandarm s-au prezentat imediat la fața locului luând declarații, ca la scurt timp să se prezinte acolo și un criminalist.


S-au luat probe, spune unul dintre proprietari, mai ales telefonul pierdut de autorul faptei, s-au făcut fotografii și s-au prezentat, mai târziu, și imaginile video surprinse de o cameră de supraveghere situată vizavi, la o firmă din zonă.
Pe imagini se vede un individ, care sare cu picioarele pe una dintre mașini, dă cu piciorul în geamuri, rupe un ștergător de la una dintre mașini și o lovește cu acesta pe alta, rupe oglinzile, încearcă să deschidă ușa, sare în aceasta cu picioarele, dar cade pe spate și încearcă să desfacă capota, dar fără succes.
La un moment dat, pleacă și revine lângă mașina pe care a distrus-o cel mai rău, îi mai dă câteva picioare și apoi pleacă liniștit.
Tot evenimentul are loc între orele 2.00-3.00, într-o zonă intens circulată, acolo existând mai multe unități comerciale și un club.
IPJ Gorj, prin purtătorul de cuvânt, Miruna Prejbeanu, a comunicat, marți, că în cauză s-a constituit un dosar penal pentru distrugere, polițiștii cercetând faptele reclamate pentru identificarea autorului sau a autorilor.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here